Et par lynhurtige indtryk fra den sidste dag på årets Roskilde Festival...

 [Billede: Badesøen på Roskilde Festival 2006] [Billede: Badesøen på Roskilde Festival 2006] [Billede: Badesøen på Roskilde Festival 2006] [Billede: Arctic Monkeys på Roskilde Festival 2006] [Billede: Placebo på Roskilde Festival 2006] [Billede: Placebo på Roskilde Festival 2006] [Billede: Placebo på Roskilde Festival 2006] [Billede: Roskilde Festival 2006]

Søndag skulle have været den store finale med en overflod af navne jeg gerne ville se, men det endte med at dagen blev lidt en fuser. Det var ligesom at mit fokus på dagen var på Goldfrapp som jeg var meget nysgerrig efter at høre hvad kan præstere live. Derfor var The Raconteurs og Kaiser Chiefs som spillede samtidigt droppet. Og det samme var Franz Ferdinand inden, da jeg skulle skaffe mig noget at spise i de lange madkøer (jeg tror der var lukket rigtig mange ekstra gæster ind på søndagsbilletter) samt sikre mig en god plads til Goldfrapp-koncerten. Og så stod vi alle der ved Metropol scenen mens DJ'en varmede op. 10 minutter efter koncerten skulle være startet kommer konferencien ud og starter på en besked om at koncerten er en smule forsinket, men når knapt at gøre sin sætning færdig før en roadie prikker ham på skulderen og kalder ham backstage. Da han et øjeblik efter kommer ud igen, er det for at melde at koncerten er aflyst fordi Alison er blevet syg... Og på det tidspunkt var det ligesom blevet for sent rigtig at nå noget af The Raconteurs og Kaiser Chiefs:-(

Men den lidt kiksede søndag kan nu ikke ødelægge indtrykket af (endnu en) hyggelig og solrig festival. Trods alt:-)

Flere billeder fra Roskilde Festival 2006 vil følge senere i mit galleri. Der går dog nok nogle uger før de kommer på, da jeg lige har en samling Ghana-billeder der skal sorteres og lægges på først.

Alle indlæg om Roskilde Festival 2006:

Januar 2007: Jeg har langt om længe fået taget mig sammen til at sortere billederne og uploade dem til et Roskilde Festival 2006 sæt i mit fotogalleri.

Comments

Write a comment 

 

Surt med Kaiser Chiefs.. dem gad jeg godt opleve live.. men hvad med Roger Waters? Jeg overvejede en søndags billet for at se ham..

 

Der var vist rigtig mange der havde købt søndagsbilletter for at se ham. Well, om det var humøret der var nede efter aflysningen af Goldfrapp der gjorde det ved jeg ikke, men Roger Waters' koncert nåede aldrig rigtig at fange mig som jeg havde håbet. Første del der indeholdt blandede numre fra bagkataloget var efter min mening decideret kedelig. Men det skal siges at alle andre jeg snakkede med omkring mig var vildt begejstrede. Med selve opførslen af Dark Side of the Moon blev det dog væsentlig mere interessant, men alligevel stod jeg med følelsen af at det egentlig måske ville være lige så fedt at tage hjem, lave en kop te og sætte LP'en på pladespilleren. Jeg gik kort tid inden at Dark Side of the Moon sættet var helt færdigt, og kunne på vejen til Roskilde station høre han fortsatte med flere gamle PF numre derefter, men det kan jeg ikke rigtig sige noget om hvor stor en oplevelse var.

De fleste anmeldelser jeg har set er i øvrigt også rimelig begejstrede, kun Politikens anmelder beskriver noget der ligner min oplevelse.

 

Vil bare sige, at jeg - og alle dem, der stod omkring med - havde voldsomt svært ved at få armene ned efter Roger Waters! Fantastisk lyd og fed musik fremført at en bunke kompetente folk - for ikke at forglemme de helt fabelagtige korsangere. Der var dømt gåsehud flere gange undervejs....

Jeg var i hvert fald glad for min søndagsbillet!

Write a comment