Jeg kan ikke finde min Roskilde billet. Jeg er i total panik og har gennemsøgt lejligheden hele dagen. Jeg har lige været ude at rejse i 16 dage og synes bestemt at jeg kan huske at jeg stod med billetten (og en anden billet jeg heller ikke kan finde) i hånden da jeg pakkede umiddelbart før jeg tog afsted, og tænkte hvor det mon ville være smart at ligge den mens jeg var væk. Jeg har sikkert lagt den et skidesmart sted, hvis bare jeg kunne huske hvor:-(

Jeg tror jeg har været på Roskilde Festival hvert år siden 1990. Men måske er det her serien slutter?

Update 27/6 22:10: Har netop fundet billetten. Suk, gudskelov. Havde ellers opgivet at lede mere efter den, da den pludselig dukkede op.

Comments

Write a comment 

 

Prøv opslagstavlen/på køleskabet. Eller allerbagest i tegnebogen. Eller måske har du lagt dem samme sikre sted som dit pas og dåbsattest?

Håber du finder dem!

 

Sådan noget MÅ bare ikke ske .
Vil sige ligesom Patricia, led alle de steder du allerede har ledt og så også lige dem du finder helt utænkelige, den er der jo et sted.

 

Bag bøgerne i reolen? Der har jeg glemt og genfundet mange ting ;-)

 

Sikke tragisk. Håber du finder den. Hvis det var mig, havde jeg lagt den i en æske, eller måske i eller under en bog. Måske højt oppe et sted, hvor man ikke kigger så tit? Du har vel tjekket diverse stakke med papirer, hvis du er sådan en, der har sådan nogle?

 

Tak for støtte og alle de gode forslag til hvor de kan være som jeg tjekker i morgen.

 

AAAARRRRGGGGG!!!! Stig for fanden!

 

Hvor fandt du den så? :)
PS: Jeg HADER, når jeg laver stavefejl:(

 

Jeg fandt den under en bog der lå på spisebordet. Jeg mener bestemt jeg har kigget under den før, men jeg må enten huske forkert eller også har billetten klistret sig til bogen sidst jeg løftede den. Anyway, 2 døgns frustration er overstået:-)

 

jeg må huske at lytte nøje til Linda's forslag en anden gang i øvrigt. Hun var da godt på sporet:-)

Write a comment