Hvis du er Lyngby fan og bruger en feedreader (eller "news aggregator"), så har du sikkert savnet et news feed med nyhederne fra Lyngby Boldklubs hjemmeside, som generelt er rimeligt flittigt opdateret. Det har jeg i hvert fald savnet, og det endda så meget at jeg nu har sat mig ned og konstrueret et uofficielt RSS news feed med nyheder fra klubben:

http://www.rockland.dk/feeds/LB/ (RSS)

Det er helt nykonstrueret, og muligvis et lidt ustabilt news feed indtil jeg får luget de sidste små fejl ud. Men jeg tror nu det virker rimeligt godt allerede. Min "web-robot" tjekker normalt klubbens hjemmeside for opdateringer til feed'et ca. en gang i timen.

Jeg har i øvrigt planer om at lave "pirat feeds" til andre sites også, så hold evt. øje med udviklingen på min nye feeds-side.

PS. Lyngby vandt i øvrigt 1-0 over 1. divisions tophold Frem i dag, og overtog dermed førstepladsen fra samme hold. Så skal Lyngby bare holde den placering de næste 27 runder... :-)

Comments

Write a comment... 

 

sjovt med din ide ang. "pirat feeds", jeg har også tænkt på at lave en bot der kiggede efter ændinger på sider uden feeds.. jeg er bare aldrig kommet særligt langt.. måske fordi jeg ikke er særlig god til at kode.. ;-)

 

Hej Stig
Jeg har set din forklaring på BV's forum, men jeg fatter stadig ikke noget. Hvorfor kan jeg ikke bare kopiere linket og sætte det op i "bogmærkelinien" hvor jeg har alle de øvrige links jeg ofte benytter (og hvor DR i øvrigt ligger med deres nyheder - det er vist noget der var der fra starten, jeg erindrer ikke noget om at jeg selv skulle have placeret den der).

/Jacob

PS. Crunchy kommer ikke til Malmö, så jeg ved ikke lige hvordan stemningen er. YYY spiller om tirsdagen, så det kunne være at det var der man skulle tage derover.

 

Jacob, min forklaring på BV går ikke så meget på at bruge feed'et i en browser, men mere i specialiserede applikationer. Men hvad bruger du for en browser? Er der noget med at du er Mac/Safari-mand? I nuværende version af Firefox er det faktisk ret besværligt at abbonnere på et feed hvis der ikke ligger et skjult tag på siden man står på som angiver adressen på dette news feed. Da det er et "uafhængigt" feed, er der naturligvis ikke sådanne skjulte tags på Lyngby Boldklubs hjemmeside (eller i BV forummet). Men det er der på denne side:

http://www.rockland.dk/feeds/

Prøv at gå ind på den og se om ikke der kommer en orange feed-ikon i din browser som angiver her et news feed tilgængeligt. Hvis ja, mon ikke man kan klikke på det? Det er vejen at gå med Firefox i hvert fald, og jeg tror Safari er noget lignende?

Nej, jeg så godt der ikke var noget VibraCrunch i år. Men hvornår er det lige Malmö festivallen er? Jeg kunne da godt tænke mig en tur derover hvis det ikke er alt for upraktisk et tidspunkt. Og hvis det kan passe med at se Yeah Yeah Yeahs, er det bare bra.

 

Ough, 18. - 25. august, det er jo lige om et øjeblik... :-)

Swing of Sahara, vild Balk´n Roll Music??

YYY tirsdag aften kunne være fedt, men hvis vejret er godt ville en weekend-dag hvor man har lidt mere tid til at kigge rundt også være fedt. Selvom der i VibraCrunch arrangementets fravær nu ikke er så mange musikalske navne der umiddelbart springer i mine øjne. Men Jacob, vi må lige mailes eller snakkes ved. Jeg tror da jeg er frisk på et eller andet! :-)

 

Jeg kan se, at Festivallen har fået Swing Of Sahara's hjemmeside galt i halsen.. det er selvfølgelig: http://swingofsahara.dk det er festligt og fyldt med humør og energi. Efter min mening værd at se på festivallen, hvis man er til 'world' musik.
Det er muligt at lytte til noget af det her: http://swingofsahara.mymusic.dk/
'Hajen' er noget syret..

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.