[Foto: Color Pattern]

Det slog mig da jeg så dette billede, at farve paletten passer perfekt til den farve palette jeg har brugt i det design jeg har kørt bloggen her med i de sidste 16-17 år. Så jeg var selvfølgelig nødt til at poste billedet her. Billedet er taget på en photowalk i går, og er således også et sjældent eksempel på at jeg faktisk nogle gange godt kan poste et foto allerede dagen efter at det er taget :-)

Må i øvrigt have været forud for min tid da jeg sad og designede den farve palette dér i 2002... (Bwaaahh) :-)

Catching up - Nytårsfortsæt uge 31-40

Nå, så kom krisen... Hvor jeg gennemsnitligt postede 11-12 billeder om ugen i etape 2 og 3, faldt det i hvad jeg kalder 4. etape (uge 31-40) til et snit på 4-5 billeder om ugen. Efter Venezuela sættet der blev afsluttet i uge 29, har der simpelthen ikke været megen motivation og energi og trække på.

Stort set kun bortset fra det lille aktuelle indspark fra gårsdagens photowalk, så nøjedes jeg på etapen med at plukke fra min miscellaneous folder ("rodebunken"), fremfor at tage fat på et lidt mere "forpligtende" og krævende projekt at få en af de større gamle serier fra rejser o.lign. gjort klart og postet. Samtidig faldt jeg også fra at klargøre billeder til postning ugerne inden de postes og poste dem i starten af en ny uge, til at udvælgelse, klargøring og postning af billeder, alt er noget der sker i sidste øjeblik inden ugen de skal postes i udløber. Så det er med røven godt nede i vandskorpen, men jeg har da endnu holdt mit forsæt og fået postet noget hver uge...

[Foto: Mission]

Håber at genfinde noget overskud, og få mindst en mere af de store serier ud i år. Men må se...

2018 Catching Up nytårsfortsæt - So far...

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post