Cambridge Circus - Animated night panorama

På et hjørne af Cambridge Circus var en pub hvor man kunne sidde på første sal ved åbent vindue og drikke sin øl imens man tog billeder af nat-panoramaet. Så bliver det ikke meget bedre :-)

Catching up - Nytårsfortsæt uge 1-10

Jeg dykker i øjeblikket dybt i gemmeren og uploader billeder i mit Flickr galleri som er taget for mange år siden. Prøver at komme igennem noget af alt det footage jeg er kommet bagud i at "processere" og publicere siden 2008. Det er med et nytårsfortsæt om at poste noget "nyt" på min Flickr konto hver eneste uge i 2018 som "drivkraft". Der er ingen regler om hvor meget jeg skal poste om ugen, og i de første 10 uger er der kun postet en håndfuld billeder om ugen i snit. Enkelte af de postede billeder er fra 2008, men hovedparten er fra 2009. Så der er lang vej op til 2018...

I næste uge starter jeg med at poste fra et 2010 roadtrip til Bretagne og Normandiet. Og derefter følger Venezuela fra samme år som noget af det næste, men det kunne måske blive overhalet af noget endnu ældre jeg har fået scannet ind fra dias - eller måske noget mere aktuelt fra en nylig tur til Lissabon. Fra 2011 venter billeder fra Peru, og hvis jeg når til 2012 inden jeg går i stå (eller året er omme), så er det et af de større fotoår med billeder fra ture til Barcelona, Gotland, Island, London og Prag, mm. som alle står og venter i køen...

Kedelig info? Well, jeg er nødt til skilte lidt med mit nytårsfortsæt for at holde dampen og motivationen oppe, hvor uendelig ligegyldigt det end må lyde for de fleste andre. Og hvor komplet uforståeligt det måtte være at det er så svært at udvælge, klargøre og poste lidt billeder :-)

Comments

Write a comment... 

 

jeg synes det lyder fedt og glaeder mig til at se dine billeder

 

Fedt! kom med dem - der er nogle fede skud inde på din flickr konto :-)

 

Tak Erik & Mads.
Mads, længe siden jeg har set været forbi dig på nettet. Du har også godt gang i fotografering, og mange gode billeder :-)

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.