Skriftstørrelse: A A A A

Kommentarer i weblog:

Venner der blogger

De seneste overskrifter fra deres weblogs...

Kontakt

ROCKLAND
ved Stig Nygaard

- ikke kun om musik

<< | Forside | * | Indeks | >>

Cambridge Circus - Animated night panorama

På et hjørne af Cambridge Circus var en pub hvor man kunne sidde på første sal ved åbent vindue og drikke sin øl imens man tog billeder af nat-panoramaet. Så bliver det ikke meget bedre :-)

Catching up - Nytårsfortsæt uge 1-10

Jeg dykker i øjeblikket dybt i gemmeren og uploader billeder i mit Flickr galleri som er taget for mange år siden. Prøver at komme igennem noget af alt det footage jeg er kommet bagud i at "processere" og publicere siden 2008. Det er med et nytårsfortsæt om at poste noget "nyt" på min Flickr konto hver eneste uge i 2018 som "drivkraft". Der er ingen regler om hvor meget jeg skal poste om ugen, og i de første 10 uger er der kun postet en håndfuld billeder om ugen i snit. Enkelte af de postede billeder er fra 2008, men hovedparten er fra 2009. Så der er lang vej op til 2018...

I næste uge starter jeg med at poste fra et 2010 roadtrip til Bretagne og Normandiet. Og derefter følger Venezuela fra samme år som noget af det næste, men det kunne måske blive overhalet af noget endnu ældre jeg har fået scannet ind fra dias - eller måske noget mere aktuelt fra en nylig tur til Lissabon. Fra 2011 venter billeder fra Peru, og hvis jeg når til 2012 inden jeg går i stå (eller året er omme), så er det et af de større fotoår med billeder fra ture til Barcelona, Gotland, Island, London og Prag, mm. som alle står og venter i køen...

Kedelig info? Well, jeg er nødt til skilte lidt med mit nytårsfortsæt for at holde dampen og motivationen oppe, hvor uendelig ligegyldigt det end må lyde for de fleste andre. Og hvor komplet uforståeligt det måtte være at det er så svært at udvælge, klargøre og poste lidt billeder :-)

Kommentarer

skriv en kommentar 

21-04-2018 00:34 

jeg synes det lyder fedt og glaeder mig til at se dine billeder

- Kommenteret af Erik

24-04-2018 20:41 

Fedt! kom med dem - der er nogle fede skud inde på din flickr konto :-)

- Kommenteret af Mads Sabroe (http://www.madssabroe.dk)

25-04-2018 22:01 

Tak Erik & Mads.
Mads, længe siden jeg har set været forbi dig på nettet. Du har også godt gang i fotografering, og mange gode billeder :-)

- Kommenteret af Stig

skriv en kommentar 

<< | Forside | * | Indeks | >>