På et 2010 roadtrip med venner havde vi 24 timers ophold på og omkring Le Mont Saint-Michel. Så det blev bl.a. til denne lille serie af "bjerget" set formiddag, aften, nat og morgen.

Catching up - Nytårsfortsæt uge 11-20

I etape 2 af mit "Catching up - 2018 New Years Resolution" projekt, blev "kadencen" sat lidt op. Hvor jeg i de første 10 uger af året postede knap 6 billeder om ugen, blev gennemsnittet fordoblet i uge 11-20 med et snit på godt 12 billeder om ugen. Til gengæld røg så også den 3-4 ugers buffer jeg havde opbygget, så det bliver måske en hård sommer at holde projektet kørende i. Specielt hvis vejret fortsætter de gode takter vi har haft. Billedmæssigt var etape 2 domineret af nævnte roadtrip, men jeg nåede også at tage hul på Venezuela billeder fra samme år, som kommer til at fortsætte langt ind i 3. etape.

Men ellers var det mest spændende Flickr-relaterede nyt i perioden, at Flickr er opkøbt af SmugMug. Uanset hvor skeptisk jeg forsøger at være, så kan jeg kun se det som den bedste Flickr nyhed i 10 år eller mere. Jeg har en klar fornemmelse af at Flickr nu vil bevæge sig tilbage i en retning langt mere i min smag. Bye bye Yahoo, Oath og Verizon. I vil bestemt ikke blive savnet...

2018 Catching Up nytårsfortsæt - So far...

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post