Re: Det blev Lyngby

Jeg synes det er en sørgelig lodtrækning.

2 kampe mod os kan ikke undgå at komme dem til gode på den ene eller den anden måde. Det er ikke urealistisk at forvente fuldt hus i Lyngby da de vist kun må lukke 9000 ind. Selvom de flytter kampen til f.eks Farum Park vil der blive udsolgt. Det betyder mange penge i kassen på den usle klub. De bliver eksponeret i tv. Med vores pokalkvaler mod Thisted og Slagelse in mente får de nok blod på tanden over at kunne spille "lige op" med det bedste Suppen har at byde. Man kan måske ligefrem forvente at de får et moralsk boost af at komme ordentligt ud af de 2 kampe med os, som de så kan overføre til Viasat divisionen og bruge som rygstød til at sikre sig oprykning. En oprykning jeg vil give min højre testikel for at forhindre nogensinde bliver til noget.

Alt i alt kan det kun blive positivt for Lyngby, Danmarks røvhul, medmindre vi klasker dem 5-0 2 gange, hvilket jeg anser som værende ret usandsynligt.

I sandhed en sørgelig lodtrækning.

Citat Strümpfe på FCK fan club's debatforum.

Nok først og fremmest pga. den måde Østergaard i sin tid forlod Lyngby på til fordel for FCK, er der nok ikke nogen klub der er mere upopulær blandt Lyngbys fans end FCK. Men det går åbenbart begge veje:-)

Comments

Write a comment 

 

Selvom jeg er Brøndby-fan, håber jeg da at Lyngby vinder den kamp, selvom odds nok er ret små...

Write a comment