[Bear In Heaven]

Rockland har i de seneste år sjældent levet op til sit navn og oprindelige tema. Men jeg vil nu, for en lille periode i hvert fald, forsøge regelmæssigt at poste et nummer eller to med nyere anskaffet musik i min samling. Hvor ofte og hvor meget afhænger bl.a. af om jeg er i stand til at finde numre på nettet jeg kan linke til eller "embed'e" med nogenlunde god samvittighed. Efterhånden tillader dog mange kunstnere at et nummer eller to bliver postet på musikblogs og andre musik sites, så jeg håber at kunne finde en del smagsprøver. Og langt det meste af den musik jeg planlægger at poste, er da i øvrigt også musik jeg selv har anskaffet efter at have hørt det på musikblogs eller andre musikrelaterede sites.

Jeg regner med at den primære fokus vil blive på knapt så kendte kunstnere, eller navne som jeg først for nylig selv har kastet mig over. Jeg har - desværre - ikke tænkt mig at komme med de store anmeldelser i mine indlæg. Jeg kender efterhånden mig selv så godt at jeg ved at sådanne ambitioner bare vil resultere i kun meget sporadiske indlæg:-) Så planen er et par ord, og så ellers lade musikken tale... First up, et band man måske kan karakterisere som et af de mere kendte af de mindre kendte?...

For lidt over en måned siden bestilte jeg godt et dusin "blandede udgivelser" med kunstnere jeg kun overfladisk - eller næsten slet ikke - kendte i forvejen. Det var et bevidst forsøg på at bringe friske vinde til min musiksamling, og disse kunstnere vil dominere i hvert fald starten af denne lille serie (Nu må vi se hvor længe jeg holder den kørende). Bear In Heaven er dog et band jeg forholdsvis længe havde haft et nysgerrigt øre til, så begge deres hidtidige udgivelser var med i aller første "indkøbs kurv" i denne "satsning". Jeg tror muligvis jeg synes debut albummet fra 2007 er bedst fordi det lige er en lille tand mere underlig (og den slags kan jeg godt lide lige i øjeblikket) end efterfølgeren, men det er så vidt jeg ved det efterfølgende album fra 2009 der for alvor har gjort at det er begyndt at rykke for Bear In Heaven. Og begge albums er da også fremragende efter min mening. De to numre her er fra nyeste udgivelse, "Beast Rest Forth Mouth":

Comments

Write a comment... 

 

There are no comments to this post

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.