Update: Undervandshuset og kamera er solgt.

Jeg har opgraderet mit gamle kompakt kamera til en nyere model. Så hvis nogen af bloggens læsere tilfældigvis er interesseret i et WP-DC50 waterproof case til/med en Canon Powershot A95, så har jeg sådant udstyr til salg.

WP-DC50 er vandtæt ned til 40m, og er konstrueret så der er adgang til alle knapper og indstillingsmuligheder på kameraet når det sidder i undervandshuset. Huset er i pæn stand og kun moderat brugt. Et WP-DC50 undervandshus koster som nyt ca. 1600 kr. de billigste steder på nettet. Jeg sælger mit undervandshus for kr. 600, og hvis du vil have kameraet med oveni er det bare 150 kr. ekstra. Hvis du kun er interesseret i kameraet alene, må det vente til en eventuel køber af undervandshuset som ikke ville have kameraet med.

Både hus og kamera er inkl. manualer (dansk til kameraet, engelsk til undervands huset) og alt originalt software, kabler og andet tilbehør. Canon Powershot A95 er et 5 megapixel kamera med 3x optisk zoom, svingbar LCD skærm og mange indstillingsmuligheder.

Priserne er ved afhentning på min privat-adresse på Amager (nær Amagerbro Metrostation) eller på mit arbejdet i Ejby (Glostrup). Jeg kan kontaktes på email stig [at] rockland [dot] dk.

PS. Ja, jeg ved godt at jeg på det seneste har snakket meget om at opgradere mit spejlrefleks, men nu blev det altså mit kompakt kamera i første omgang i stedet. Jeg har anskaffet et Canon Powershot A650 IS, som er det nærmeste man pt. kan komme mit ideelle kompakt kamera: "Stor" sensor med rimelig god billedkvalitet (samme som i G9), zoom med rimelig kompromis imellem kvalitet og spændvidde (samme som i G9), svingbar LCD, avancerede indstillingsmuligheder og rimelig kompakt. Canon har netop lanceret en række nye kompakt kameraer, men ingen decideret afløser for A650 selvom denne model er discontinued. Det lader til at Canon har besluttet sig til at "nedgradere" deres A-serie til fremover kun at indeholde "konventionelle point-and-shoots" uden for mange kreative indstillingsmuligheder og uden at have kameraer der har billedkvalitet der er på niveau med deres G-serie (Jeg vil savne native RAW-support og den mere vidvinklede zoom på den nye G10, men den diskvalificeres fordi den ikke har en svingbar LCD-skærm. Og angående RAW-support på A650, så er der en uofficiel work-around). Så jeg har skyndt mig at anskaffe en A650 imens der stadig er nogle tilbage på markedet:-)

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post