Flertallet af amerikanere er da ikke for kloge? Eller er borgerne bare næsten lige så styret af religiøst prægede "moral-spørgsmål" (fanatisme?) som andre nationer de ellers helst ikke vil sidestilles med?

Ok, jeg er ikke selv udpræget højreorienteret og derfor kan man selvfølgelig påstå at jeg ikke er "neutral" nok til at komme med den slags nedladende udsagn, meen alligevel... Han virker sgu da ikke for klog?

Comments

Write a comment 

 

Stig, der findes ingen "dumme" folk der stemmer i verden. Husk bare på alle hernede i Brux der stadig betragter danskerne for "dumme" for at stemme nej. Og er vi det? Næh, ikke engang dem der stemmer på Pia, selvom jeg er radikalt uenig med dem.
Nu skal vi holde Bush ud fire år mere. Men der er grunde til alt, og hvis vi skal ordne det en dag, skal vi vel være lidt mere konstruktive.
he he he
Jeg vandt en kasse øl (mere...)
Vi ses snart Stig, jeg drikker en belgisk EU øl for dig :-)

 

Hej Erik,
Jae, jeg ved godt mit indlæg er på grænsen. Jeg prøver bare at lege med tanken om mig selv hvis jeg var lidt mere højreorienteret og konservativ, og alligevel kan jeg bare ikke forestille mig at jeg nogensinde ku stemme på den mand. Men, ja selvfølgelig skal vi være konstruktive og få det bedste ud af det. Vi (jeg) har bare lige bruge for et par dage til at lufte min harme ud først:-) Men ok, måske skal jeg også bare holde mig til at skrive om musik, IT og persienner. Det har jeg nok lidt mere forstand på (de to første i hvert fald).

[øl]
Ja ja, fører jeg stadig ikke 2-1? Hvad vandt du på?
Julebryggen kommer i dag (ikke at jeg direkte vil sammenligne altså). Hvis jeg kommer ud og få en skal jeg nok skåle igen.

 

hey Stig, jo, bar eluft din harme! Drik en øl på det! Jeg vandt øllen fordi jeg væddede på at Bush ville vinde. Jeg spiller jo sikkert, så jeg ville vinde ligeyldig hvordan.
he he

Write a comment