En ting er da sikkert. De spilder ikke pengene på profesionelle dyre webdesignere.

Opdateret 3. okt. 2003: Jeg har ikke ændret min mening om hjemmesiden, som jeg stadig synes er grim og fylder flere megabytes at læse ind (Prøv at tage tid på en tom browser-cache). Til gengæld har jeg nu fjernet tidligere referencer til presseomtaler fra dette indlæg, da jeg efter en sober snak med indehaveren har fået indtryk af en ærlig ejer som har bragt de uheldige forhold på plads igen, og ønsker at køre en seriøs forretning.

Opdateret 23. marts 2004: Jeg er blevet kontaktet af en tidligere kunde der siger at han fortsat har penge til gode, og ikke ønsker at andre skal miste penge og ferierejser. Tja, Horia Bucurica lød ellers meget overbevisende i telefonen da han i sin tid kontaktede mig angående mit indlæg, men det skal man måske passe på med at drage alt for klare konklusioner af. Der er i hvert fald modstridende påstande...

Opdateret 12. marts 2005: Forretningen er tilsyneladende lukket. I hvert fald er hjemmesiden der ikke mere.

Link:
Balkan Tours

Comments

Write a comment 

 

My page is at least more interesting then yours

 

Beauty is a subjective thing. Cultures and nationalities interpreted it in a million ways. It is what makes our human kind diferent that is interesting, provoking and atracting in the same time.

 

Balkan Tours hjemmeside er ikke blot grim og tung. Den er også fyldt med løgn!
Horia Bucurica, eller Harry som han også kalder sig, driver et såkaldt rejsebureau, men i virkeligheden er det et skalkeskjul for en gennemført svindler, der har fundet ud af, hvordan man tager danskerne og deres retsvæsen ved næsen.
Jeg er selv blevet snydt af manden, og det er masser af andre danskere også.
Læs selv på www.urbanavis.dk fra 29. juli 2003 og de næste 14 dage frem.

 

Han skylder mig 2.500,00! Har dom på det, men han betaler stadigvæk ikke...

Write a comment