[Foto: Færøerne - Det første glimt]

Nej, jeg er ikke død og det er Rockland heller ikke. Der er langt i mellem indlæggene her på bloggen i øjeblikket, men jeg har bare ikke følt jeg har haft så megen tid og overskud til Rockland (eller mit fotogalleri for den sags skyld) i et stykke tid. Men for lige at give et livstegn, så er her et lille "slideshow" af billeder fra 2,5 dag på Færøerne i sommeren 2008. I betragtning af at vi kun var der lidt mere end et par dage, synes jeg egentlig det er en fin "lille" serie. Anbefales at se i "fullscreen mode".

Besøget på Færøerne var et stop på vejen til Island, hvor vi var ca. 1 uge. Jeg gik igang med at poste Islands billeder i mit galleri i slutningen af juni i år, men gik i stå efter 2/3 del var postet i slutningen af august. Jeg er ikke kendt for at være hurtig til at behandle og uploade mine billeder, men dette er nok lidt ekstremt. Men jeg føler jeg er ved at få lidt tid og energi til det igen, så regner snart med at færdiggøre det Islands sæt også:-)

Comments

Write a comment... 

 

Hvad med at du bliver faerdig med at poste inden du kommer til Venezuela?!?!

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.