[Billede: Simon Kvamm (Nephew)]

Nephew på Start! Festival, Vesterbro torsdag d. 4. juni kl. 23:30.

Det var ikke officielt, men rigtig mange havde vist gættet/hørt at bandet annonceret som "The Descendants of King Canute" på den store Air scene om torsdagen på årets Start! Festival sandsynligvis ville være Nephew. Det kryptiske bandnavn er nemlig også titlen på et af numrene på Nephews nye album, der havde officiel udgivelsesdato fredag. De mange tilskuere der ventede foran scenen inden koncerten, fortalte i hvert fald tydeligt at folk ikke forventede et eller andet nyt ubeskrevet band ville gå på scenen. Jeg syntes dette billede af Simon Kvamm lige før han drukner i røg, var ret fedt lige da jeg tog det, men var dog noget mere i tvivl om billedets værdi i dag da jeg skulle udvælge et billede som ugens skud. Problemet er måske - i hvert fald når billedet ses i denne størrelse - at det er lidt svært at genkende Simon Kvamm. Det blev dog mit valg alligevel, også fordi der ikke var vanvittigt meget andet at vælge imellem (Jeg tog en del billeder på festivalen, men nok lidt halvhjertet - brugte ikke den store energi på interessante vinkler osv.).

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 17-55mm zoom (@55mm), 1/250 sek., f/3.5, 1600 ISO. "Over-the-head shot" (Ganske praktisk i den slags situationer at nye spejlrefleks kameraer har fået "live-view"). Let beskåret.

Se forrige uges skud.

PS/Update 22/6 09: Jeg lader lige denne serie holde et par ugers pause. Nu har jeg holdt den konstant kørende i 4 måneder, så det går sgu nok...:-)

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Comments

Write a comment 

 

Mange tak Mads. Rart at vide at det ikke her helt i skoven:-)

Write a comment