[Billede: Birketræs stammer]

|||s - Birketræer, Sverige lørdag d. 23. maj kl. 09:00.

Crap? Jeg har set andre lege med vertical panorering i skove, og syntes det så spændende ud. Synes også jeg her har fået en meget god effekt her. Mystisk, drømmende og lidt maleri-agtigt? Så det er så altså mit billede af det Sverige jeg oplevede 4 dage i Kr. Himmelfarts ferien. Muligvis drak vi lidt for meget på den tur;-)

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF 70-300mm zoom (@70mm), 1/30 sek., f/5.6, 100 ISO. "Panoreret" lodret under eksponeringen.

Se forrige uges skud.

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post