[Billede: Københavns Hovedbanegård]

Københavns Hovedbanegård, søndag d. 17. maj 2009 kl. 21:15.

Det har længe stået på min liste at lege lidt med rulletrapperne på hovedbanegården, og forrige søndag tog jeg så en lille serie hvorfra dette foto er udvalgt. Der er brugt split-toning i et forsøg på at give et mere "spacy" og natligt udseende.

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 10-22mm zoom (@10mm), 1/8 sek., f/5.6, 800 ISO. Split-toning i Adobe Camera RAW. Let beskåret.

Se forrige uges skud.

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Comments

Write a comment 

Write a comment