[Billede: Rådhustårnet ved fuldmåne]

Rådhustårnet ved fuldmåne, søndag d. 8. februar 2009, kl. 20:30.

Damn, min serie er ikke en gang rigtig nået at blive en serie endnu, før jeg er i dyb krise med dette "Ugens skud" projekt. Men jeg fik da i hvert fald dette skud af Rådhustårnet fra Rådhuspladsen her til aften. Forsøgte mig med nogle lidt mere "ambitiøse" ting også, men var ikke tilfreds med resultaterne...

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 17-55mm zoom (@35mm), 3 sek., f/4.0, 200 ISO. Lettere beskåret.

Se sidste uges skud.

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Comments

Write a comment... 

 

Cool Stiggur, så fik du alligevel et billede! Det er da meget godt, men du lagde jo også hårdt ud!
Du er meget systematisk i at disciplinere dig selv :-)
Pas på at kunst kan/bør ikke systematiseres :-)

 

Jamen for fanden. Jeg kan jo ikke begynde at bøje reglerne allerede 2. uge i mit lille projekt:-) Glæder mig til det er lyst når jeg kommer hjem fra arbejde, så er det nok lidt lettere at holde mine mål...

 

tjaa.. men hvad har dine arbejdstider med det at gøre.. det er taget søndag?? ;-)

 

Ja ja, men hvis det nu var lyst længere til hverdag så var chancen større for at jeg fik taget et billede i løbet af ugen - og ikke gik i panik lige før lukketid:-) (det var mere årstiden end direkte mine arbejdstider jeg brokkede mig over - jeg kan trods alt evt. selv vælge at møde tidligere)

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.