[Billede: Pynten]

"Pynten" på Amager Strandpark, lørdag d. 31. januar 2009 kl. 20:55.

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Dette nat billede fra en kold og vindblæst Amager Strandpark er taget i går aftes, hvor jeg tvang mig selv ud i kulden netop med det formål at starte denne serie. De "dottede" streger i luften er fra et fly der netop er lettet fra Kastrup.

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 10-22mm zoom (@10mm). Manuel eksponering på 30 sek., f/5.6, 400 ISO. Viste sig undereksponeret ca. 1,5 trin, som måtte korrigeres efterfølgende. Lettere beskåret.

Bedst i stort format på sort baggrund.

Comments

Write a comment 

Write a comment