[Empty envelope with unknown sender:-( ]

Jeg har fået et brev i dag, men kuverten var gået i stykker og indholdet var faldet ud og forsvundet inden jeg modtog det. Og hvad så, jeg kan vel bare bede afsenderen om at sende det igen? Ja, hvis bare der var en afsender på kuverten, eller jeg vidste hvem det var fra...

Brevet er fra England (frankeret med 4,10 pund). Det er en afstivet kuvert som om der var noget i der skulle beskyttes mod at blive bøjet (og der står i øvrigt også "Please do not bend" på kuverten). Der er med kuglepen skrevet "Printed Papers" på kuverten, men ellers er der ikke noget "tegn" fra afsenderen derpå.

Det ligner en kuvert der har indeholdt noget vildt spændende, men jeg har ikke den ringeste anelse om hvem i England der kunne finde på at sende mig sådan en forsendelse... Kan I forestille jer hvor frustrerende det er at være total blank på hvem den kan komme fra, og hvad den mon kan have indeholdt?

Gad vide om jeg kan sove i nat?...

Update 19/5: Sagen er opklaret... Jeg måtte kigge mine gamle mails igennem før jeg blev mindet om at jeg for et stykke tid siden havde givet et mindre(?) engelsk flyselskab lov til at bruge nogle af min Ghana-billeder i deres "inflight magazine". Og de havde så lovet at sende mig nogle eksemplarer af bladet når det udkom. Jeg har fået bekræftet at det var forsendelsen fra dem (og en ny er på vej i stedet).

Comments

Write a comment... 

 

Det har måske været en brevbombe? Det lever da op til nogen af kravende på denne side: http://www.aubg.bg/templateT1.aspx?page=4965
Hvis det var en brevbombe så har du været heldig - fordi den er faldet ud.. men hvor mon den så er sprunget henne? Måske hjemme hos mig? Det kan godt se sådan ud nogen gange - eller er det fordi jeg har en søn.. jeg ved det ikke..

 

Når jeg nu tænker nærmere over det, og tager det faktum med i overvejelserne at jeg ikke har en søn at skyde skylden på, så kan det faktisk godt være at brevbomben er kommet med ind af min brevsprække alligevel...

Hvor fa'n finder du i øvrigt sådanne links henne? Jeg er sgu lidt bekymret for dig Kristian:-)

 

Ang. Opdatering

Hvor uspændende - ingen bombe denne gang.. Men tilykke med dine billeder bliver brugt!!

Måske er du heldig og får en bombe en anden gang. ;-)

 

Apropos bekymrende links - så har jeg fundet en tekstfil her: http://www.textfiles.com/anarchy/letter.bomb der fortæller hvordan du laver en brevbombe.. Så hvis du ikke selv får en brevbombe, så kan du altid glæde en ven med en..

Der findes mange underlige ting der ude på nettet.. Måske findes der også en video, med nogen tåber der flyver en flyver ind i et højhus - hvem ved.. Tåberne findes hvertfald..

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.