MorningwoodLille Vega igår aftes bliver en koncert jeg ikke glemmer foreløbig. Rygterne om et underholdende show ud over det sædvanlige var godt nok løbet i forvejen, men selvom forventningerne så nok var skruet lidt op kunne jeg stadig kun gå derfra med et stort smil på munden...

Det var et band - og specielt en sangerinde - som fra start af forstod at skabe en fest. Jeg har ikke hørt Morningwoods plader, men har på fornemmelsen af at deres udgivelser måske ikke er det jeg umiddelbart vil lytte mest til derhjemme hvis jeg havde dem. Men live er de en helt særlig oplevelse, og det er ikke mindst fordi sangerinden Chantal Claret bruger al sin energi på at få gang i publikum. Hele showet var stor underholdning, men det er nu særligt en scene til nummeret "Take of your clothes" der har brændt sig fast i mit hoved... En sød svensk pige (som jeg vist allerede inden havde skelet lidt småforelsket efter) blev trukket op fra publikum, og et øjeblik efter var Chantal Claret godt igang med at klæde den ret velskabte Maria af på scenen... imens de var lænket sammen med et håndjern:-)

Jeg mødte i øvrigt René, en tidligere kollega, derinde som var med for at fotografere for Gaffa's anmelder. Imidlertid løb han ind i nogle batteri-problemer under "finalen" med svenske Maria på scenen, så det endte i stedet med at nogle af de billeder jeg tog med min kamera-mobil blev til et lille galleri tilknyttet Gaffa's anmeldelse af koncerten (Jeg har siden set de billeder René rent faktisk fik taget, og flade har batterierne nu altså heller ikke været).

Snart skulle flere/større billeder i øvrigt også gerne komme på plads i mit Flickr fotogalleri. Jeg skal bare lige have taget mig sammen til at gå dem igennem og udvalgt de rigtige først.

Update 3/6: Mine billeder er lagt i galleriet, og et lille PS kunne være billederne taget af Vega's egen fotograf.

Comments

Write a comment... 

 

Hey Stig,
jeg var selv til koncerten igår, og det bringer sgu gode minder frem!
Jeg har lige opdaget at jeg er på flere af Renés billeder(mig med Morningwood t shirten). Er det muligt at købe kopier af dem??

 

Hej Peter,
jeg har sendt din forespørgel videre til René.
/Stig.

 

Det var da et held at Maria havde husket, at tage rene trusser på..

 

...og nu er du sikker på at hun var svensker og ikke fra Norge? Du har jo taget fejl før. Men damn hvorfor var jeg ikke med istedet for at siddde derhjemme og se "Et spørgsmål om ære" med Tom Cruise.

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.