Netscapes site for webudviklere, DevEdge, er nu genåbnet. Formodentlig takket være godt lobby-arbejde fra mozilla.org. Som det måske fremgår af den lidt uaktuelle overskrift på sitets forside, så er det et stykke tid siden indholdet sidst er opdateret. Men DevEdge indeholder stadig så mange gode artikler og informationer om moderne standard-baseret webudvikling at det føltes som lidt af en katastrofe da sitet uden varsel blev lukket for knap 2 måneder siden. Bemærk at søgning på sitet i skrivende stund endnu ikke virker igen.

Update 6/12 2004: AARRGGHHH! Er tilsyneladende taget ned igen :-( Det meste af sitets indhold kan dog heldigvis stadig fremskaffes via Web Archive Cache.

Update marts 2005: Mozilla Foundation har endelig fået lov at overtage hostning og vedligeholdelse af det gamle AOL/Netscape materiale fra Netscape DevEdge. Der foreligger ikke pt. nogen indikation af hvornår materialet er klar på nettet igen, men rart at vide at det er på vej tilbage. Det er en guldgruppe.

Update 20/4 2005: En kopi af det gamle DevEdge-site's indhold er nu tilgængeligt på en midlertidig adresse. Der efterlyses i øvrigt hjælp til at få materialet ført up-to-date og migræret til Devmo Wiki. Se også "Mozilla Foundation Opens Temporary Netscape DevEdge Mirror" (mozillaZine, 20/4 2005).

Update 31/8 2005:DevMo er oprettet et indeks til migræret DevEdge indhold. Der ligger faktisk en del efterhånden.

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post