I Lyngby Boldklub går førsteholdet helt amok i øjeblikket. For nogle uger siden bemærkede jeg at holdet noget usædvanligt (for Lyngby i hvert fald) havde taget tre sejre hjem på stribe. Da de i sidste uge tog den femte sejr i træk, var det en præstation klubbens førstehold ikke havde gjort siden før de i sin tid rykkede op i Danmarksturneringens bedste række. Præcis hvornår det var Lyngby rykkede op i bedste række har jeg ikke lige på stående fod tjek på, men de blev mestre første gang i 1983, så det er altså nok omkring et kvart århundrede siden at klubben sidst præsterede 5 sejre i træk!(*) Så fuldstændigt vanvittigt er det vel næsten, at holdet så i dag hev den sjette sejr på stribe hjem med 4-3 resultatet over Roskilde. Trods de mange sejre ligger klubben stadig kun nummer 6 i 2. division, men der er nu kun 2 point op til de tre oprykningspladser. Bare lidt ærgeligt at dagens kamp var den sidste før vinterpausen når det nu lige går så godt.

Jeg har ikke været god til at komme op til Lyngby og se deres kampe længe, men til foråret vil jeg tage mig sammen og give dem lidt støtte i (forhåbentlig) kampen om oprykningspladserne.

(*) Update 15/11: Ups. Fra pålidelig kilde forlyder det nu at Lyngby havde en sejrstribe på 6 i 1988 og en på hele 8 i 1983. Det var i øvrigt et tidligere indlæg fra samme kilde der bragte mig på vildspor. Forresten var det i 1979 at Lyngby rykkede op i bedste række (så vidt jeg nu er informeret;-) ).

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post