Hvis man som jeg er Björk-fan og har ærgret sig over at ikke at have set hendes optræden ved OL's åbningshøjtidlighed, så er der stadig en chance på nettet. Mere interessant er dog efter min mening videoen til det samme nummer, som kan ses på hendes hjemmeside i tema-sektionen Medúlla Special (klik på Medúlla-player i øverste højre hjørne). Som næsten altid med videoer lavet til Björks numre, så er den superflot og ambitiøs, og langt over det niveau man ellers ser på f.eks. MTV.

Der er ikke mange anmeldelser ude endnu af albummet, men de første fra NME og Mojo skulle efter sigende være ret flotte (har ikke kunnet finde nogle online endnu). Der er mulighed for at sniglytte til albummet i Århus fredag d. 27. kl. 19-21 på Sway, samt i København lørdag d. 28. kl. 20-22 i Basement (Ved siden af Vega).

Jeg bestilte mit eksemplar af albummet direkte fra hendes pladeselskab One Little Indian allerede for tre dage siden, efter at have modtaget en nyhedsmail der sagde at de havde albummet til salg med "immediate despatch" (CD, Ltd. SACD/CD Digipack, DVDA, 2LP). Det forstår jeg naivt(?) sådan at de afsendes med det samme selvom den officielle release først er til månedsskiftet. Håber i hvert fald at jeg modtager albummet senest dagen det er i de danske butikker, ellers får jeg et par hårde frustrerede dage hvor jeg venter på posten kommer med mit eksemplar;-)

Comments

Write a comment 

 

Hvilken fortryllende video - håber resten af medúlla er lige så god! Jeg glæder mig vildt til udgivelsen af albummet.

 

Hej Henrik,
Det videoklip du har fundet der er vist fra den dokumentarfilm man også kan købe om albummets tilblivelse. Men det er da selvsamme nummer. Jeg skal ikke forstå det sådan at du ikke kunne finde den rigtige video, vel? :-)

 

Aften Stig!

Jeg kan ikke lige huske HVOR jeg fandt linket, men sikkert på en af mine daglig besøg på blogger sider :)

Men jeg har netop annonceret Bjork linket på domicile.dk - submitted by Rockland.dk :)

- Take Care Henrik Dahm

Write a comment