Jeg har en ven som nægter at handle i Føtex pga. deres tørklæde politik. Principielt vil jeg gerne støtte ham, men når nu der ligger en stor Føtex som nærmeste butik i Amagercenteret, så er der en tendens til at mageligheden vinder. Desuden har de - tørklæder eller ej - områdets sødeste piger i kassen. De smiler sødt og hilser som om de er glade for at se mig hver gang jeg kommer til kassen. Og jo, jeg ved godt at de har fået at vide de skal gøre det, men jeg er også stensikker på at de smiler lidt ekstra sødt til mig og mener det lidt mere ærligt end når de smiler og hilser til alle de andre kunder. Desuden er der hende den søde yngling som jeg selvfølgelig også er helt sikker på også har mig som yndlingskunde :-) ...

Jeg håber følgende historie er taget fra en Føtex, det ville hjælpe lidt på min samvittighed. Historien er set i dag i Politiken, men er ellers taget fra www.hadekunder.dk. Et site der sikkert er værd at tage et kig forbi...

Jeg bliver så ked af det, når jeg har kunder, der klager over, at der i kassen sidder fremmede, altså indvandrere. Fuck, hvor er der racisme og fremmedhad. Havde engang et ældre ægtepar, da jeg selv sad i kassen, og de henvendte sig med udsagnet: "Åh, hvor godt, der stadig er danskere i kassen, ellers er hele linjen jo besat med fremmede!". Jeg nægtede at kommentere og henviste til min chef, som venligt, men bestemt bad dem forlade varehuset og forklarede, at deres indkøb måtte de i fremtiden lægge et andet sted. Fedt. Der steg hun i min agtelse.

Det er sikkert ikke den bedste historie på sitet, men jeg skulle jo ligesom bruge en der gav en smule pointe i dette indlæg ;-)

Link:
hadekunder.dk - butiksansatte udtaler sig om kunderne

Comments

Write a comment... 

 

Hej!
Jeg kom tilfældigvis fordi denne side, som jeg i øvrigt overjovedet ikke kan finde rundt på!
Men jeg tjekkede din samling af CD'er ud og der er to (Wild 04 og 08) jeg meget godt kunne tænke mgi at få fingreen i. Håber du gider skrive en mail om du er interesseret eller ej.
Mvh katrine

 

Det er jo ikke så godt at folk ikke kan finde rundt, men jeg er godt klar over at overskueligheden i navigationen kan forbedres.
Har så i øvrigt besvaret Katrine pr. email.

 

GOD HOLDNING !

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.