[Billede: Graffiti i Sydhavnen]

Jeg kan ikke poste dette graffiti billede i min "ugens skud" serie, da det er taget for en måned siden og derved ikke opfylder mine egne opsatte spilleregler. Men det er faktisk kun ét iblandt en hel lille graffiti serie fra Sydhavnen, taget på samme fototur som et tidligere - måske mere banalt - ugens skud. Når jeg dengang for en måned siden valgte at poste cykelstyret i stedet, så var det dels fordi jeg syntes at graffiti billederne indbød til at jeg skulle finde den rigtige effektfulde behandling at give dem i Photoshop først, dels fordi jeg planlægger at tage tilbage til lokaliteten og tage nogle flere billeder til serien på et tidspunkt. Men da jeg her til aften fik fremtryllet denne rå udgave, kunne jeg ikke lade være med at poste den med det samme (måske en anelse for mørk, men det må jeg lige få justeret senere)...

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 10-22mm zoom (@10mm), 1/125 sek., f/5.6, 100 ISO. En del efterjusteringer i Photoshop.

Comments

Write a comment 

 

Hej Stig

Jeg ved ikke om det er bevidst, men jeg tror ikke dit rss feed viser billeder længere. (Kan være en fejl i min reader)

Mvh
Frederik

 

Hej Frederik

Feed'et findes i to versioner. Det "normale" uden billeder, og en nyere/alternativ (oprindelig lavet med bedre Facebook import/integration som mål). Den alternative er ikke så veleksponeret på sitet som den gamle, så hvis du har skiftet reader har du måske kodet den gamle version ind? Umiddelbart ser der da ud til at være billeder i for mig.
Den gamle: http://www.rockland.dk/xml/rss.asp (uden billeder)
Den alternative: http://www.rockland.dk/xml/rss.asp?html=1 (med billeder)

 

hmmm, dette er måske eksempel at du ikke skulle vente så meget med at poste og lave behandlinger.
Fedt billede! MEGET bedre end cykelstyrtet. Ved ikke det du siger med at den er for mørk - det giver den en fed dyster og "rå" udseende! Pissegodt. Kunne komme på Flickr, hvis du da ellers tager dig sammen til at poste der :)

Write a comment