Jeg lavede for et stykke tid siden en lille joke-udgave af et spørgeskema af den type, som har helt styr på hvad brugeren ender med at svare. Prøv det selv:

[Et spørgeskema om et spørgeskema]

Jeg synes det ville være synd hvis skemaet kun gjorde "nytte" en enkelt gang, så jeg åbnede op for at andre kan konfigurere skemaet til eget brug. Man kan derfor angive sit eget spørgsmål, og selv styre om Helt enig eller Helt uenig er den "sticky" svar-mulighed. Besvar skemaet og klik på det lille blå spørgsmålstegn på resultatsiden, for at konstruere et link til din eget skræddersyede version af et spørgeskema...

For at få folk til at tro det var et "officielt" spørgeskema da jeg oprindelig lancerede det, var designet lavet så det lignede noget der blev brugt internt på min arbejdsplads. Men hvis man gerne vil ændre på udseendet, så har man faktisk også mulighed for at angive en URL til et eksternt "supplerende stylesheet" på konfigurationssiden. Men man skal nu vide hvad man gør hvis man vælger at bruge den mulighed, da ændringer i dimensioner og layout på siden kan ødelægge skemaets "effekter".

Comments

Write a comment 

 

There are no comments to this post