[Billede: En mariehøne]

En mariehøne, Brorfelde lørdag d. 9. maj kl. 18:45.

Jeg nåede nærmest kun lige at få købt mig et rigtigt makroobjektiv inden jeg i går lørdag tog til en workshop om natur og makrofotografering arrangeret af Canon på MyEOS. Så dette er et af de første skud med mit nye glas. Ja ja, det er måske ikke det vildeste, men det ser da meget godt ud som den sidder der på det buede græsstrå? Jeg har tidligere leget med makro ved at montere en Canon 500D nærlinse foran min 70-300mm zoom, men nu synes jeg altså at jeg skulle have det "rigtige" udstyr til denne type fotografering også:-) Så nu gælder det bare om at blive lidt bedre til også at se "makro-verdenen" omkring sig...

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 60mm makroobjektiv, 1/125 sek., f/5.6, 800 ISO. Håndholdt.

Se forrige uges skud.

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Comments

Write a comment 

 

Det er smukt billede. Hvad vil du sige til at jeg brugte det på min økoportal - økoliv.nu, til en artikel om skadedyrsbekæmpere..?

Med venlige hilsener
Mette

Write a comment