[Billede: Rundetårn]

Rundetårn, søndag d. 1. marts 2009 kl. 13:30.

Well, hvad kan jeg sige? Det er taget på vej op i Rundetårn... Har brugt lidt tid i Photoshop på at få et lidt specielle "kontrastrige look" frem. Og synes det er lykkedes ganske godt og passer fint til motivet.

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 10-22mm zoom (@10mm), 0,7 sek., f/8,0, 100 ISO, samt lidt "kærlighed" i Photoshop.

Se sidste uges skud.

"Ugens skud" er en lille udfordring til mig selv. Det går ud på at jeg hvert uge skal poste et billede her på bloggen som jeg har skudt i løbet af de sidste 10 dage (well, det er lidt mere end en uge, men var bange for at gøre det for svært for mig selv:-)). Ældre arkiv billeder er ikke tilladt! Idéen er at prøve at tvinge mig selv til at se flere billed muligheder i dagligdagen, eller være lidt flittigere til at tage ud på "små-ekskursioner" og fotografere. Ingen af delene noget jeg synes jeg er særlig god til. Skulle jeg for en gang skyld tage mig sammen til at bruge et af mine analoge (film) kameraer, så tæller de 10 dage fra jeg får billederne retur fra fremkaldelsen.

Comments

Write a comment 

 

Hej Stig,
hvorfor kommer ugens skud ikke på Flickr???

 

Det gør de også, jeg skal bare lige tage mig sammen. I nogle tilfælde skal jeg nok have lidt flere skud med fra de serier de kommer fra. Og jeg tager jo altid lige lidt tid om at beslutte mig hvilke det skal være og så'n...

 

Jo det kunne jeg da Lotte, og det er hermed gjort...

 

den er flot jeg kunne godt tænke mig den

Write a comment