We are back...

Flere billeder fra 4-0 kampen mod AB der sikrede Lyngby Boldklub oprykning til superligaen, følger senere i galleriet (og i fuld opløsning).

Update 14. juni: Billederne er nu postet i mit fotogalleri.

Comments

Write a comment 

 

Stig, og jeg hsuker da de blev tvangsnedrykket at du ikke troede de kom op igen. Jeg sagde, "indenfor 8 aar". Lyngby polser hoere til i Superligaen. de burde nu satse paa at bygge et stadium med kapacitet til 50,000 tilskuere, og satse paa udenlandske storindkoeb og Champions League.
Hvad kan det ik blive til?

 

Ja-da. De kan ligeså godt tænke stort. Alt andet ville da være tøset. Byg et kæmpestadion og køb nogle superstjerner, og sats på at få pengene igen når klubben kvalificerer sig til Champions League. Desuden kan man kalkulere med at landsholdet flytter sine hjemmekampe til landets største stadion i Kongens Lyngby, og at U2 og Madonna skiftes til at give koncert der hver uge. Den plan er da skudsikker! :-)

I øvrigt, så er der måske på sigt håb om et nyt stadion, og fuldtidsprofessionelle spillere:

http://ekstrabladet.dk/sport/dansk_fodbold/article307921.ece

Meen, mht. til stadion vil jeg nu se det, før jeg tror det. Politikerne i Lyngby Taarbæk kommune (som det vist så i øvrigt ikke hedder mere?) har generelt ikke været interesseret i at investere i stadion forbedringer i Lyngby i de sidste 10-15 år:-/

Write a comment